Visszajelzések Egyéni konzultációról

Mentorprogram keretében dolgoztunk egy házaspárral, külön-külön, összesen 5 alkalommal: 

„Köszönöm szépen! Nagyon sok mindent át tudtunk beszélni.  Remélem elindulunk egy mindkettőnk számára jó úton! Rengeteg erőt kaptunk Tőled. Főleg Én ma.  A férjem ma megkért, hogy ne kapáljam el a 3. gyerek gondolatát és hogy hozzuk helyre. Végre kisírta magát. És mikor kijöttem teljesen őszintén elmondta, hogy mi van a lelkében”  V.

Egyéni konzultációk:

“Kedves Margit! Párszor már találkoztunk théta konzultációra. Minden alkalommal, megnyugodva, feltöltve, vidáman és biztonságban lévőnek éreztem magam utána. Nagyon jólesik a személyes találkozás, amikor mindketten lehunyt szemmel figyelünk befelé, a forrásunk felé, és innen valóban gyógyító erők jönnek. Remekül teszed fel a kérdéseket. Az is tetszik, hogy ha nem megy arrafelé, akkor tudsz váltani egy másik irányba, mindig a pillanatnak és a kérdésnek az energiája felé veszed az utunkat, ahol mindketten biztonsággal haladhatunk ebben a gyógyító folyamatban. Nagyon szépen köszönöm égnek-földnek, hogy megismerhettelek, és remélem, folytatjuk a megkezdett kezeléseket. Hálával, köszönettel és szeretettel: MA”

“Egy elég konkrét témával, motivációs problémákkal fordultam Margithoz, mivel a jelenlegi munkámban nem találtam önmagam. Hiába kerestem azzal a kenyerem, amivel mindig is szerettem volna, sajnos a lelkesedés alább hagyott, pár hónapja egy nagyobb hullámvölgybe kerültem.
Változásra volt szükség, ezért elkezdtem állást keresni, de nem kaptam semmilyen visszajelzést. Gondoltam, akkor a jelenlegi munkámban kellene újra megtalálni azt a motivációt, ami régen megvolt, ezért felkerestem Margitot. A konzultáció során fokozatosan építettük az önbizalmam, elérte azt, hogy a számomra negatív vagy éppen fájdalmas dolgokban is meglássam a pozitívumot és azt, hogy hogyan is járultak hozzá ezek a fejlődésemhez. Rávezetett, hogy én már tulajdonképpen az önmegvalósítás szakaszában vagyok, de az út soha nem egyenes, mindig vannak kitérők, hullámvölgyek. A célunk az volt, hogy visszatérjen az íráshoz a kedvem, de ennél sokkal nagyobb dolog történt. Megfogalmazódott bennem, hogy mindenképpen új munka kell, mert a jelenlegiben nem fejlődök, és ezért nincs elég motivációm. A konzultáció után sokszor eszembe jutott egy cég, hogy náluk szívesen dolgoznék…
Majd két héttel később felkerestek attól a vállalattól, akikre gondoltam, hogy lenne a számomra egy ajánlatuk, és bíznak benne, hogy az elfogadható nekem is. A sztori előzménye, hogy körülbelül két éve voltam ott egy állásinterjún, de akkor nem tudtunk megegyezni a bérben, és én egy másik céget választottam, de még emlékeztek rám, és ezért kerestek meg. Éppen most. 🙂

Mondanom sem kell, hogy azonnal lecsaptam a lehetőségre, és semmi kétségem nincs afelől, hogy ennek az ajánlatnak bevonzásában Margitnak nagy szerepe volt.”  (K.B.)

“Akárhogy próbálom újraprodukálni a korábbi rossz érzéseimet, nem megy:) Elkezdtem belemenni abba, amit a konzultáción is végigvettünk, de újra és újra azt találtam, hogy ott a “gödör alján” nincs semmi. Szóval jól vagyok. Ja, és felmondtam. Sokkal nyugodtabb vagyok. A fizikai tüneteim is enyhültek. Ja, és az ötletemre jelentkezett egy dubai-i cég, hogy megvenné a teljes licence-et és megbízna a kivitelezéssel is!!” (K.)
Lelki mélypont, általános stressz, amin dolgoztunk 2 alkalommal

“A konzultáció alatt nagyszerűen éreztem magam. Olyan volt, mint egy hullámvasutas utazás, sírással, megkönnyebbüléssel, csak mi a csúcson hagytuk abba. Minden félelmembe belementem, mert már nagyon szeretném a jó változást az életemben.
Utána alig bírtam Tőled elszakadni, annyira jó energiákat sugárzol magadból. 🙂 Még hazafelé is jöttek letöltések a témában. Persze sokat dolgozom én is magamon.
Azóta sok minden manifesztálódott és még folyamatban van.
Mertem máson Thétázni és nagyszerű érzés volt ezt átadni. Ma, csak úgy lazán egy kávézóban is Thétáztunk egyik jó barátnőmmel.:)
Nyertem egy Marketing Mánia előfizetést, kaptam egy fotózási lehetőséget 30-40 e Ft értékben ingyen az üzleti oldalamhoz. Arról is ódákat tudnék zengeni, annyira szuperül éreztem magam.
Aztán eljött a január, kicsit mintha megállt volna minden, de mégsem. Épp beindulni látszódnak a dolgok.
Kedvencem: a hétvégén a párommal írtunk egy körlevelet webdesign témában. Másnap, azaz hétfőn meg ’véletlenül’ az egyik ismerősömnek, akinek fel vagyok iratkozva a hírlevelére rosszul jelent meg egy linkje. Szóltam neki a témában, elkezdtünk beszélgetni, sok-sok közös dologra fény derült, megmutattam neki az oldalam és kérdezte vállalok-e sales oldal kialakítást. Felnevettem, mert alig 1 napja írtuk meg a levelet, másnap szinte már jött egy megrendelés.
Kaptam 2 munkalehetőséget is, holnap beszélek egy nővel külföldi munka ügyben. Van magyar is, de a külföldi jobban tetszene. Azt szeretném.
Ma elkísértem a barátnőmet egy castingra és engem is behívtak szerepelni. Reggel mikor felkeltem, tettem-vettem, közben az volt a gondolatom, hogy szeretném, ha felfedeznének. 🙂 Kicsit izgultam, de nagyon jól éreztem magam és büszke voltam. Rögtön be is regisztráltam…” (A.B.)
Az alábbi témákon dolgoztunk: Hogyan tovább az életemmel?, Már egy csomó mindent megtanultam, de nem merek elindulni. Hol folytassam? Siker, függetlenedés, költözés kérdései.

Egyéni konzultáció