ThetaHealing®

Mi a ThetaHealing® technika?
A ThetaHealing® egy rendkívül egyszerűen használható és működő módszer, energiagyógyászati technika, amely az utóbbi 10 évben terjedt el az egész világon. Magyarországon 5. éve elérhető. Mindenféle témában használható, testi betegségek, lelki nehézségek, anyagi problémák, párkapcsolat, rossz közérzet, döntéshozatali nehézségek stb.
Óriási előnye, hogy a technika elsajátítását követően önmagunkon is tudjuk alkalmazni.
Mivel oda megy az energia, ahol a gondolataink járnak, és nagyon fontos, hogy azokhoz a gondolatokhoz milyen érzelmet párosítunk, emiatt a konzultáció alatt gyakorlatilag ezeket változtatjuk negatívról pozitívra a koncentrált figyelem és a theta agyhullámok segítségével. Vianna Stibal, a módszer megalkotója úgy hívja, hogy “hitmunkát” és “érzelem-munkát” végzünk. A “hitmunka” a tudatalattinkban futó “programok”, hitrendszerek beazonosítását és lecserélését jelenti, az “érzelem-munka” pedig az ezekhez kötődő negatív érzelmek elengedését és helyette pozitívak tanítását. Mindezt a theta állapot segítségével közvetlenül a tudatalattiból végezzük, a változások nagyon egyszerűen megtörténnek. A változásokat a konzulens tanúsítja, látja, érzékeli, emiatt vizualizációs technikának is hívják a módszert. Ő a kvantumfizikából ismert “megfigyelő”, akinek a tanúsítása által a változás megtörténik. A konzultáció alatt a konzulens tudatosan theta-állapotban van, aminek hatására a kliens is theta-állapotba kerül. Mindez nem ilyen bonyolult, mint ahogy hangzik, gyakorlatilag egy beszélgetésről van szó, ahol a konzulens lehet, hogy csukott szemmel beszélget, vagy néha becsukja a szemét, hogy a “belső mozira” figyelhessen, de mindketten éberek. A ThetaHealing® eszközei a “letöltés”, “elengedés” és az “ásás”.

theta agyhullám – 4-7 Hz-es agyhullámok, melyek az elalvás előtti, ébredés utáni időszakunkat jellemzik minden nap. A gyerekek 2 és 7 éves koruk között túlnyomórészt ebben a tartományban vannak. Nagyon erőteljes teremtő agyhullám, a tudatalatti kapujának is hívják. Alkalmas szupertanulásra is.


Végtelen információs tér:

Vianna Stibal Teremtőnek hívja, de nevezhetjük Istennek, Univerzumnak, kvantumtérnek, végtelen szeretet vagy végtelen lehetőségek terének, ahol minden információ elérhető, és minden érzésnek és gondolatnak a legmagasabb rezgésű verziója. Az, ami a feltétel nélküli szeretettel összhangban lévő verzió. Valójában folyamatos kapcsolatban vagyunk vele, azonban a ThetaHealing® konzultációban a konzulens tudatosan kapcsolódik, ráhangolódik erre az információra, vagy rezgésszintre és innen zajlanak a letöltések, elengedések.

Letöltés, elengedés

A theta agyhullám állapotában lehetőségünk van arra, hogy anélkül, hogy az agyunk megkérdőjelezné, egyszerűen elengedünk gondolatokat, elképzeljük, ahogy pl. egy gondolat egy buborékban távozik, és ugyanígy letölthetjük és “megtaníthatjuk” a kliensnek az adott érzelem – pl. anyai szeretet – legmagasabb rezgésű, feltétel nélküli verzióját. A játszma nélküli verziót. Pont úgy, ahogy a Mátrix című filmben. Ugyanígy cserélgetjük a tudatalatti programokat is.

Ásás

Az ásás módszerével deríti fel a konzulens, hogy a kliens hozott problémája milyen tudatalatti programhoz, vagy programok összességéhez (hitrendszer) kötődik. A sérelmeink az életünk során, mint a hagymahéjak rakódnak egymásra, amelyeknek, ha megtaláljuk az alapját, mint egy kártyavár, összedől, egyszerre gyógyul az egész sorozat. Ez az ásás célja. Ez a konzultáció eleje. Ha megvan, mivel kell valójában dolgoznunk, akkor jöhetnek a letöltések, elengedések, amelyeket a kliens szabad akaratának a tiszteletben tartásával végzünk. Ez azt jelenti, hogy a konzulens mindig engedélyt kér a klienstől. A konzulens csak elrendeli a változásokat, nem rajta keresztül történnek, hanem közvetlenül a klienshez megy minden. A konzulens csak elrendeli és tanúsítja a változást.

Izomtesztelés
Az izomtesztelés rendkívül jó módszer arra, hogy közvetlenül a tudatalattink válaszait ellenőrizzük. A lényege, hogy ha a tudatos tudatunk és a tudatalattink válasza egyezik, akkor az izmaink feszesek maradnak, ha azonban nem, akkor elernyednek. Az izomteszt nagyon jó visszajelzés a kliensnek, hogy a változások tényleg megtörténtek.

Egyéni konzultáció
Tanfolyamok
Workshopok

 

A ThetaHealing® és ThetaHealer® a THInK bejegyzett védjegyei a www.thetahealing.com -on