ThetaHealing® Teremtés és Bőség Tanfolyam

Tartalom:

A ThetaHealing koncepciója szerint a Teremtés egy olyan Meggyőződés, amely szerint a Mindenség Teremtőjéhez való kapcsolódással fizikailag hozhatunk létre dolgokat. Minden, amit létrehozunk az életünkben, a kinyilatkozásainkat, gondolkodásunkat és cselekvésünket tükrözi vissza. Minden döntésünk, az általunk választott teremtések visszatükröződései. Amit gondolunk és teszünk, közvetlen hatással bír előnyös és hátrányos teremtéseinkre.   Ha állandóan azt hangoztatod, hogy szegény vagy, az is leszel. Ha folyamatosan azt mondod és úgy is gondolod, hogy anyagi jólétben élsz, úgy is lesz. A lehető legfontosabb dolog hogy megtartsd a pozitív szemléletmód állapotát.

Az igazság az, hogy mi magunk teremtjük a valóságunkat és lehetőségünk van a legjobbat létrehozni amit csak a világ kínálhat. De először is el kell döntsd, hogy mit is akarsz az életedben. Álmodsz arról, hogy azt az életet éled, amelyre vágysz? Sokaknak ez az álma, de a valóság nem ez, a sok keresgélés ellenére sem.

Ez a tanfolyam egy csodálatos kérdőívvel segít abban hogy megtaláld azokat a meglepő és mélyen elrejtett blokkokat, melyek elválasztanak a céljaidtól. Megmutatja hogyan áss mélyre, hogy törölhesd azokat; megtanítja a Szándékot és az Isteni Időzítést, és az életben minden Te érted dolgozik. Minden támogató új érzést megkapsz amely ahhoz szükséges, hogy megalapozza életedben a bőséget.

Ezen a tanfolyamon megtanulod, hogyan tervezz, hogy „tedd fel a szándékodat” és hogyan érd el az általad elképzeld sikereket. Ez nem egy „Hogyan-legyek azonnal-gazdag” kézikönyv, hanem egy univerzális eszköz, amely által felfedezheted a benned rejlő, felhasználható lehetőségeket, hogy az életed minden területe gazdaggá váljon.

Előképzettség: Alap, Haladó és Dig deeper tanfolyami végzettség

2020. október 23-25.
péntek-vasárnap 9.00-16.00 óráig 1 órás ebédszünettel
Helyszín: Budapest, Budakeszi út 91.
Részvételi díj: 120000 Ft

mely tartalmazza a tanfolyamhoz tartozó munkafüzetet, füzetet,  terembérletet, valamint a délelőtti, délutáni szünetekben kávét
Ismétlőknek 50% kedvezmény

Elérhető kedvezmények: A Magabiztos Thetás Tudástár és Mentorcsoport tagjaként máris kedvezményekkel vehetsz részt a képzésen és a befizetett tagdíjadat is jóváírhatod a képzés díjából!

Jelentkezem

Jelentkezés:

A tanfolyami jelentkezés 25000 Ft előleg befizetésével válik érvényessé, amely lemondás esetén sem visszatérítendő. A teljes összeget a tanfolyam kezdetéig kell befizetni.

Jelentkezési határidő: 1 héttel a tanfolyam kezdete előtt

 
A ThetaHealing tanfolyamok tananyaga egységes az egész világon, a tanfolyamokat a Theta Healing Institute of  Knowledge  (ThInK) által képzett tanárok tartják, ennek megfelelően a tanfolyamot végzettek is az egész világon egységes oklevelet kapnak. A tanfolyamot végzettek konzulensként tevékenykedhetnek, a ThInK elismerésével.
A fentiek miatt az egyes tanfolyamok minimális ára is központilag meghatározott, de minden tanár adhat ösztöndíjat saját belátása szerint.