ThetaHealing® Szemináriumok

A ThetaHealing® Alap-Haladó és Áss mélyebbre szemináriumokon elsajátíthatod a ThetaHealing technikát, melyet azonnal alkalmazhatsz saját magadon, vagy másokon. A Teremtés és Bőség, Az Élet játéka és az Intuitív Anatómia Szemináriumokon már egy egy témát van lehetőséged mélyen átdolgozni, a már megtanult ThetaHealing technika alkalmazásávall. Mindegyik képzés további gyakorlásra is lehetőség, amellett, hogy minden tanfolyam rendkívül intenzív önmunka egy adott téma körül.

A ThetaHealing® szemináriumok tananyaga egységes az egész világon, a képzéseket a ThetaHealing Institute of  Knowledge  (ThInK) által képzett tanárok(instruktorok) tartják, ennek megfelelően a végzettek, az egész világon egységes tanúsítványt kapnak. A tanfolyamot végzettek konzulensként tevékenykedhetnek, a ThInK elismerésével.

A fentiek miatt az egyes szemináriumok minimális ára is központilag meghatározott, de minden tanár adhat ösztöndíjat saját belátása szerint. A tanfolyami díjak tartalmazzák a tananyaghoz tartozó munkafüzetet és könyvet.

Elérhető tanfolyamok:

ThetaHealing® Alap DNS (online is elérhető)

ThetaHealing® Haladó DNS2 (online is elérhető)

ThetaHealing® Áss mélyebbre Szeminárium (online is elérhető)

ThetaHealing® Teremtés és Bőség (online is elérhető)

ThetaHealing® Game of Life (csak személyes részvétellel zajlik)

ThetaHealing® Intuitív Anatómia (csak személyes részvétellel zajlik)

A ThetaHealing® szemináriumok anyaga egységes az egész világon. A szemináriumokat a ThetaHealing Institute of  Knowledge  (ThInK) által képzett instruktorok tartják, ennek megfelelően a résztvevők is az egész világon egységes tanúsítványt kapnak. A tanúsítvánnyal rendelkezők használhatják “ThetaHealing konzulens” megnevezést, a ThInK engedélyével. A fentiek miatt az egyes szemináriumok minimális ára is központilag meghatározott, de minden instruktor adhat ösztöndíjat saját belátása szerint.