ThetaHealing® tanfolyamok

ÚJDONSÁG! Hamarosan Online ThetaHealing tanfolyamokra(Alap, Haladó) lesz lehetőség, amelyről még nincsenek konkrét információk, de amint lesz, jelzem! 

A ThetaHealing® Alap tanfolyamon elsajátíthatod a ThetaHealing technikát, melyet azonnal alkalmazhatsz saját magadon, vagy másokon, akik kérik. A Haladó és a többi tanfolyam az Alap tanfolyamon megszerzett tudás tovább mélyítésére, gyakorlására ad lehetőséget, minden tanfolyam rendkívül intenzív önmunka egy adott téma körül.

A ThetaHealing® tanfolyamok tananyaga egységes az egész világon, a tanfolyamokat a Theta Healing Institute of  Knowledge  (ThInK) által képzett tanárok tartják, ennek megfelelően a tanfolyamot végzettek is az egész világon egységes oklevelet kapnak. A tanfolyamot végzettek konzulensként tevékenykedhetnek, a ThInK elismerésével.

A fentiek miatt az egyes tanfolyamok minimális ára is központilag meghatározott, de minden tanár adhat ösztöndíjat saját belátása szerint. A tanfolyami díjak tartalmazzák a tananyaghoz tartozó munkafüzetet és könyvet.

Elérhető tanfolyamok:

ThetaHealing® Alap DNS Tanfolyam

ThetaHealing® Haladó DNS2 Tanfolyam

ThetaHealing® Game of Life Tanfolyam

ThetaHealing Intuitív Anatómia