ThetaHealing Intuitív Anatómia tanfolyam

Kedvezmények: A Magabiztos Thetás Tudástár és Mentorcsoport tagjaként akár 15% kedvezménnyel vehetsz részt a képzésen és a befizetett tagdíjad felét is jóváírhatod a képzés díjából!

Jelentkezem

Tartalom:

Az Intuitív Anatómia tanfolyamon végigmegyünk a testünk fő szervein és szervrendszerein és a kapcsolódó hitrendszereken dolgozunk.
Átvesszük az egyes szervrendszerek szerepét biológiai szempontból, tárgyaljuk az anatómiai és élettani jellemzőiket. Ehhez nézünk szemléltető filmeket is, valamint anatómiai modellt, hogy minél több információval rendelkezzetek a testről.
Témák:
1. nap Az atomok
2. nap A csontrendszer
3. nap A hormonrendszer
4. nap Az emésztőrendszer
5. nap A légzőrendszer
6. nap A szív és a keringési rendszer
7. nap A nyirokrendszer
8. nap A kiválasztó és a nemi szervrendszer
9. nap Az izmok
10. nap Az idegrendszer
11. nap A bőr
12. nap A szemek
13. nap  Az agy
14. nap A fül
15. nap A test egésze
Minden egyes szervrendszerhez tartozik rengeteg tesztelés, amelyek segítenek abban, mely irányban kell hit- és érzelemmunkát végezni.
A 15 nap során naponta 2×2 ásás lesz, amelyek során rengeteget takarítjuk a genetikai, történelmi, lelki hitrendszereket is, az alap szintű programokon túl. Ilyen módon rajtunk keresztül gyógyul az egész család, az őseink és az egész társadalom is.
Minden nap gyakoroljuk az intuitív leolvasást (testszkennelés), több módszert váltogatva, amellyel ez alatt a 3 hét alatt rendkívüli módon fejlesztheted a figyelmed összpontosítását, egyszerre több irányba is. A tanfolyam végére nyitott szemmel is fogunk szkennelni.
Érinteni fogjuk az egyes szervekhez kötődő betegségeket is, de itt a fókusz a test alapvető működésén van.
Azzal, hogy megtanuljuk a test felépítését és működését rengeteget segít abban, hogy minél pontosabb leolvasásokat tudj végezni.
A tanfolyam során több bemutató ásást tartok. Ezt a képzést Vianna eredetileg az ásás kigyakorlására is szánta. Ez a tanfolyam biztosít előképzettséget a Betegségek, Rendellenességek, a DNS3 tanfolyamokhoz.
Ez a 15 nap igazi életátalakító tanfolyam, amikor kijössz róla, egész más ember leszel, mint amikor bementél, de nem fogod bánni, az biztos 🙂
15 intenzív napig dolgozol együtt, másokkal magadon, engedsz el rengeteg korlátozó mintát, neheztelést, félelmet, sajnálkozást, bánatot és gyógyulsz testileg, lelkileg.
Fejlődik az intuitív érzékelésed, egyre inkább képes leszel önmagad lenni, megélni a valódi erődet és befogadni hozzá a bőséget mindenféle formában.
Előképzettség: Alap és Haladó és Áss mélyebbre Tanfolyami végzettség

Időpont és Helyszín:

2021. június 25 – július 11.

8+7 nap,  júl. 3-4. szünet, minden nap 8.00-16.30 óráig, 1 óra ebédszünettel 
Helyszín: Budapest Váci út 6. Gyöngy-ház 

Részvételi díj: 539000 Ft (1700$+deposit)

mely tartalmazza a munkafüzetet és kávét, vizet, a tanfolyami szünetekben

ISMÉTLŐKNEK:  a teljes ár 50%-a 

Kedvezmények: A Magabiztos Thetás Tudástár és Mentorcsoport tagjaként akár 15% kedvezménnyel vehetsz részt a képzésen és a befizetett tagdíjad felét is jóváírhatod a képzés díjából!
Jelentkezés:
A tanfolyami jelentkezés 50000 Ft előleg befizetésével válik érvényessé, amely lemondás esetén sem visszatérítendő. A teljes összeget legkésőbb a tanfolyam kezdete előtt két héttel szükséges befizetni.

Jelentkezem

Jelentkezési határidő: 2021. június 10.

Extrák a tanfolyamon:

Könyvek:
       + EGY MEGLEPETÉS

Extra: Anatómiai modell (életnagyságú anatómiai torzó)
Részletfizetés: a tanfolyamdíjat lehetőséged van akárhány részletben fizetni, egyedi megállapodás alapján. Az utolsó részletnek ebben az esetben is legkésőbb a 2021. júniusban be kell érkeznie.

Jelentkezem

A ThetaHealing tanfolyamok tananyaga egységes az egész világon, a tanfolyamokat a Theta Healing Institute of  Knowledge  (ThInK) által képzett tanárok tartják, ennek megfelelően a tanfolyamot végzettek is az egész világon egységes oklevelet kapnak. A tanfolyamot végzettek konzulensként tevékenykedhetnek, a ThInK elismerésével.
A fentiek miatt az egyes tanfolyamok minimális ára is központilag meghatározott, de minden tanár adhat ösztöndíjat saját belátása szerint.