ThetaHealing® Az Élet játéka tanfolyam – GOL

Az Élet játéka tanfolyam célkitűzése, hogy képessé tegye a ThetaHealing® konzulenseket arra, hogy sikeressé váljanak az életükben és a vállalkozásukban egyaránt.

JELENTKEZEM 

A 3 napos tanfolyam 7 lépésben vezet végig a céljaid eléréséhez vezető úton, gyakorlatilag megtanít professzionálisan működtetni a Vonzás Törvényét.   A remekül összeállított tematika és munkafüzet segítségével segít felfedni azokat a blokkjaidat, amelyek visszatartanak az önmegvalósítástól.   A tanfolyam 2010-ben jött létre, Hiroyuki Miyazaki (Hiro) a ThetaHealing® japán képviselője dolgozta ki, és Vianna, miután ő is elvégezte a tanfolyamot, olyan pozitív változásokat tapasztalt, hogy felvette a képzést a ThetaHealing® tanfolyamok sorába.   Hiro ThiNK képviselővé válását követően japánban a ThetaHealing 900%-os növekedést ért el 2 év alatt, amivel az egyik legnépszerűbb alternatív gyógyító technikává vált az országban. Hiro korábban 17 évig dolgozott a pénzügyi ágazatban a Wall Streeten, jópár nagyprojektben bizonyítva rátermettségét. A ThetaHealing technikával tériszonya miatt került kapcsolatba, amely egy kezelés után megszűnt. Mindezt egy ejtőernyős tandemugrással ellenőrizte le, majd eldöntötte, hogy meg akarja tanulni a technikát. Elkezdett kollégáinak, korábbi munkatársainak coachingokat tartani és felfedezte, hogy az üzleti sikeresség nagy mértékben összefügg az egyének egyéni gondolataival, azzal, miben hisznek, mit tartanak lehetségesnek stb.   Időközben eldöntötte, hogy főállású ThetaHealer lesz és kitűzte célul az 1 millió dolláros jövedelmet a gyógyító praxisban, amit el is ért. Mindehhez önmagán is a ThetaHealing technikát alkalmazta, majd a tapasztalataiból összeállt ez a képzés.  

Mire számíthatsz a tanfolyamon?

Segít kitűzni a célodat, majd végigvisz azon, hogy el is érd:  

A 7 lépés, amin végigmegyünk a tanfolyam során:  

1. Szabadítsd fel magad a szüleid kötelezettségei alól

2. Engedd el a múltat

3. Válj elfogadottá a társadalom által

4. Kezeld a veled egyenrangúak nyomását

5. Fogadd be a végtelen bőséget

6. Készen a sikerre – halogatás/tökéletesség

7. Vízió és manifesztáció

A 3 nap alatt sok csoportos, izgalmas munka vár rád, rengeteg izomtesztelés, és minden ponthoz kapcsolódóan lesz lehetőség ásni.   Lesz jövőleolvasás, isteni időzítés leolvasás egymás számára.   Sokaknak – velem együtt – ez a tanfolyam adott óriási lendületet ahhoz, hogy tényleg elkezdjem járni az az utat, amit már régóta szerettem volna, de sosem mertem nekiállni. A tanfolyamon erről is mesélek:)  

Előképzettség: ThetaHealing Alap, Haladó, Dig deeper tanfolyami végzettség

Következő alkalom:

2020. július 27-29. (ez a tanfolyam nem tartható online)
hétfő-szerda 9.00-16.00 óráig 1 órás ebédszünettel
Helyszín: Gyöngy-Ház, 1132 Budapest Váci út 6.

Részvételi díj167000 Ft (500$+deposit), 
mely tartalmazza a tanfolyamhoz tartozó munkafüzetet, valamint a délelőtti, délutáni kávészüneteket. 
ISMÉTLŐKNEK:  a teljes ár 50%-a 

Jelentkezés: A tanfolyami jelentkezés 25000 Ft előleg befizetésével válik érvényessé, amely lemondás esetén sem visszatérítendő. A teljes összeget a tanfolyam kezdete előtt legkésőbb két héttel szükséges befizetni.

Jelentkezési határidő: július 23.

Kedvezmények: A Magabiztos Thetás Tudástár és Mentorcsoport tagjaként máris kedvezményekkel vehetsz részt a képzésen és a befizetett tagdíjadat is jóváírhatod a képzés díjából!

JELENTKEZEM

A ThetaHealing tanfolyamok tananyaga egységes az egész világon, a tanfolyamokat a Theta Healing Institute of  Knowledge  (ThInK) által képzett tanárok tartják, ennek megfelelően a tanfolyamot végzettek is az egész világon egységes oklevelet kapnak. A tanfolyamot végzettek konzulensként tevékenykedhetnek, a ThInK elismerésével.A fentiek miatt az egyes tanfolyamok minimális ára is központilag meghatározott, de minden tanár adhat ösztöndíjat saját belátása szerint.