ThetaHealing® Az Élet játéka Szeminárium – GOL

KEDVEZMÉNY: A Magabiztos Thetás Tudástár és Mentorcsoport tagjaként akár 15% kedvezménnyel vehetsz részt a programon és a befizetett tagdíjadat is jóváírhatod a részvételi díjból!

Az Élet játéka című szeminárium célkitűzése, hogy képessé tegye a ThetaHealing® konzulenseket arra, hogy sikeressé váljanak az életükben és a vállalkozásukban egyaránt.

JELENTKEZEM 

A 3 napos program 7 lépésben vezet végig a céljaid eléréséhez vezető úton, gyakorlatilag megtanít professzionálisan működtetni a Vonzás Törvényét.   A remekül összeállított tematika és munkafüzet segítségével segít felfedni azokat a blokkjaidat, amelyek visszatartanak az önmegvalósítástól.   A program 2010-ben jött létre, Hiroyuki Miyazaki (Hiro) a ThetaHealing® japán képviselője dolgozta ki, és Vianna, miután ő is végigcsinálta a tematikát, olyan pozitív változásokat tapasztalt, hogy felvette a ThetaHealing®  szemináriumok sorába.  Hiro ThiNK képviselővé válását követően japánban a ThetaHealing 900%-os növekedést ért el 2 év alatt, amivel az egyik legnépszerűbb alternatív gyógyító technikává vált az országban. Hiro korábban 17 évig dolgozott a pénzügyi ágazatban a Wall Streeten, jópár nagyprojektben bizonyítva rátermettségét. A ThetaHealing technikával tériszonya miatt került kapcsolatba, amely egy kezelés után megszűnt. Mindezt egy ejtőernyős tandemugrással ellenőrizte le, majd eldöntötte, hogy meg akarja tanulni a technikát. Elkezdett kollégáinak, korábbi munkatársainak coachingokat tartani és felfedezte, hogy az üzleti sikeresség nagy mértékben összefügg az egyének egyéni gondolataival, azzal, miben hisznek, mit tartanak lehetségesnek stb.   Időközben eldöntötte, hogy főállású ThetaHealer lesz és kitűzte célul az 1 millió dolláros jövedelmet a gyógyító praxisban, amit el is ért. Mindehhez önmagán is a ThetaHealing technikát alkalmazta, majd a tapasztalataiból összeállt ez a program.  

Mire számíthatsz a szemináriumon?

Segít kitűzni a célodat, majd végigvisz azon, hogy el is érd:  

A 7 lépés, amin végigmegyünk:  

1. Szabadítsd fel magad a szüleid kötelezettségei alól

2. Engedd el a múltat

3. Válj elfogadottá a társadalom által

4. Kezeld a veled egyenrangúak nyomását

5. Fogadd be a végtelen bőséget

6. Készen a sikerre – halogatás/tökéletesség

7. Vízió és manifesztáció

A 3 nap alatt sok csoportos, izgalmas munka vár rád, rengeteg izomtesztelés, és minden ponthoz kapcsolódóan lesz lehetőség ásni.   Lesz jövőleolvasás, isteni időzítés leolvasás egymás számára.   Sokaknak – velem együtt – ez a szeminárium adott óriási lendületet ahhoz, hogy tényleg elkezdjem járni az az utat, amit már régóta szerettem volna, de sosem mertem nekiállni. Erről is mesélek majd:)  

Előképzettség: ThetaHealing Alap, Haladó, Áss mélyebbre végzettség

Következő alkalmak:

2021. szeptember 24-26.
péntek-vasárnap 8.00-16.00 óráig 1 órás ebédszünettel
Helyszín: Budapest

Részvételi díj175000 Ft (500$+deposit), 
mely tartalmazza a munkafüzetet, valamint a délelőtti, délutáni kávészüneteket. 
ISMÉTLŐKNEK:  a teljes ár 50%-a 

Jelentkezés: A szemináriumra jelentkezés 25000 Ft előleg befizetésével válik érvényessé, amely lemondás esetén sem visszatérítendő. A teljes összeget a program kezdete előtt legkésőbb két héttel szükséges befizetni.

Jelentkezési határidő: szept. 10.

Kedvezmények: A Magabiztos Thetás Tudástár és Mentorcsoport tagjaként akár 15% kedvezménnyel vehetsz részt a programon és a befizetett tagdíjad felét is jóváírhatod a részvételi díjból!

JELENTKEZEM

A ThetaHealing® szemináriumok anyaga egységes az egész világon. A szemináriumokat a ThetaHealing Institute of  Knowledge  (ThInK) által képzett instruktorok tartják, ennek megfelelően a résztvevők is az egész világon egységes tanúsítványt kapnak. A tanúsítvánnyal rendelkezők használhatják “ThetaHealing konzulens” megnevezést, a ThInK engedélyével. A fentiek miatt az egyes szemináriumok minimális ára is központilag meghatározott, de minden instruktor adhat ösztöndíjat saját belátása szerint.