ThetaHealing® Alap DNS Tanfolyam Anyukáknak Hétvégén

Miért anyukáknak?
ThetaHealing instruktorként és konzulensként legtöbb tapasztalatom és példám az anyasággal kapcsolatos témákból – szülés-születés, magzati időszak, anya-gyermek korai kapcsolat, kötődés-elköteleződés, apa dolga/anya dolga, mintáink a párkapcsolatról, gyermekbetegségek – szülőlélek, stb. témákból merítkezik. Ennek megfelelően az általam tartott tanfolyamon leginkább ilyen példákkal lehet majd találkozni. Rengeteg új nézőpontot adok az anyaság-témához, ami egyszerre nyújt útmutatót és hasznos információt arról, milyen jellemző minták élnek bennünk, ami nehezítheti az aktuális életünket. A tanfolyamon összetalálkozhatsz hasonló érdeklődésű és gondolkodású anyukákkal, akikkel később akár egymással is dolgozhattok az itt tanult technikával. 
Készülök kiegészítő LETÖLTÉSEKKEL is, kimondottan az Édesanyák számára.

 

Tartalom:
A 3 napos Alap tanfolyamon elsajátíthatsz mindent, ami a ThetaHealing® technikával kapcsolatos alapismeret. Képessé válsz alkalmazni saját magadon és másokon.

Következő időpont:
2017. február 25-27. Budapest, Budakeszi út 91.
Szombat-vasárnap-hétfő, minden nap 9-16 óráig

Részvételi díj (befektetés saját magadba)
125000 Ft, mely tartalmazza a tanfolyamhoz tartozó munkafüzetet és a ThetaHealing® című könyvet magyar nyelven, füzetet, terembérletet, valamint a délelőtti, délutáni kávészüneteket. 

Jelentkezés: 2017. február 17-ig a denesmargit@gmail.com e-mail címen.
A tanfolyami jelentkezés 30000 Ft előleg befizetésével válik érvényessé. A teljes összeget a tanfolyam kezdetéig kell befizetni.

ISMÉTLŐKNEK: a teljes részvételi díj 30%-ának megfelelő összeg: 37500 Ft

KORÁNKELŐ KEDVEZMÉNY:   -10%, tehát 112500 Ft, február 3-ig történő befizetéssel

Bővebb tartalom:

A tanfolyamon megismerkedünk a ThetaHealing® elméleti történetével, elméleti hátterével, majd gyakorlunk is, alkalmazzuk és gyakoroljuk rögtön mindazt egymáson és magunkon, ami egy konzultációhoz szükséges.

Megtanuljuk és gyakoroljuk a theta-állapot eléréséhez használatos meditációt, új nézőpontokkal gazdagodunk az életünk, saját magunk működését illetően. Tágítjuk az érzékelésünket és máris alkalmazzuk a módszert egymáson.

Megtanulunk és gyakorolunk “ásni”, ami a ThetaHealing® technika egyik legfontosabb eszköze, és máris felderítünk, beazonosítunk és lecserélünk tudatalatti gondolatokat, melyek már nem segítik az életünket.

Megismerkedünk az izomteszteléssel, gyakoroljuk.

A képzés végére sokkal inkább képesek leszünk tudatosan irányítani a mindennapjainkat, illetve észrevenni, hogy milyen automatizmusaink vannak, és hatékonyan változtatni rajtuk, ha akarunk.

Tematika:
Vianna és a ThetaHealing® története
Elméleti alapok
Kapcsolódás a Mindenség Teremtőjéhez
Theta állapot tudatos elérése, megtartása
Intuitív leolvasás – elmélet, gyakorlat
A test elektromágneses mezeje
Energiatesztelés
Tudatalatti programjaink
Programozás 4 szinten
Érzelmek teremtése
Ásás – elmélet, gyakorlat
Gyakorlat érzelmeink, gondolataink megváltoztatására
Csoportos gyógyítás
Energetikai házasságok feloldása gyakorlat
Lélektöredékek gyakorlat
A létezés síkjai
Beszélgetés őrangyalokkal gyakorlat
Azonnali gyógyulás
Teremtés gyakorlat
Jövőleolvasás gyakorlat
Fiatalság és életerő kromoszómák aktiválása
Betegségek kialakulása
Állatok gyógyítása

A ThetaHealing® technikával megtanulunk minél jobban kapcsolódni a teremtő energiánkhoz, a feltètel nélküli szeretethez, vagy a jobb agyféltekés érzékeléshez.Gyakorlatilag folyamatosan kapcsolatban vagyunk mindenféle energiatartománnyal, a technika gyakorlásával a figyelmünket tanuljuk egyre inkább azokban a tartományokban tartani, ami a számunkra legjobb, ezáltal pedig az életünk, környezetünk is átalakul pozitív irányba.

Mindezzel egyre inkább képesek leszünk megteremteni az életünkben, amit szeretnénk. Tágítani a komfortzónánkat bármilyen irányba a testi, lelki, anyagi jól(l)ét felé.

A ThetaHealing® tanfolyamok tananyaga egységes az egész világon, a tanfolyamokat a ThetaHealing Institute of  Knowledge  (ThInK) által képzett tanárok tartják, ennek megfelelően a tanfolyamot végzettek is az egész világon egységes oklevelet kapnak. A tanfolyamot végzettek konzulensként tevékenykedhetnek, a ThInK elismerésével. A fentiek miatt az egyes tanfolyamok minimális ára is központilag meghatározott, de minden tanár adhat ösztöndíjat saját belátása szerint.

Alap-Haladó-Mentor csomag