ThetaHealing® Alap DNS Szeminárium

Tartalom:
A 3 napos szemináriumon elsajátíthatsz mindent, ami a ThetaHealing® technikával kapcsolatos alapismeret. Képessé válsz gyakorlatban alkalmazni.

Következő időpontok és helyszínek:

2021. okt. 8-10. Jelentkezési határidő: szept. 15.
péntek-vasárnap 8-16 óráig
Helyszín: Budapest

Ha esetleg ellehetetlenül a személyes részvételű program, akkor online tartjuk a ZOOM (THINK számára fejlesztett felületén)

JELENTKEZEM

Bővebb tartalom:

A tanfolyamon megismerkedünk a ThetaHealing® elméleti történetével, elméleti hátterével, majd gyakorlunk is, alkalmazzuk és gyakoroljuk rögtön mindazt egymáson és magunkon, ami egy komplexebb téma megoldásához szükséges.

Megtanuljuk és gyakoroljuk a theta-állapot eléréséhez használatos meditációt, új nézőpontokkal gazdagodunk az életünk, saját magunk működését illetően. 

Tanulunk leolvasni, gyakoroljuk tudatosan, de fókuszáltan beengedni a minket körülvevő információt.

Megtanulunk és gyakorolunk beazonosítani tudatalatti mintákat, és rögtön gyakoroljuk lecserélni, megváltoztatni azonkat, melyek már nem segítik az életünket.

Megismerkedünk az izomteszteléssel, gyakoroljuk.

Tanulunk ásni, amely a thetahealing technika komplex alkalmazását jelenti egy konzultációban.

A képzés végére sokkal inkább képesek leszünk tudatosan irányítani a mindennapjainkat, illetve észrevenni, hogy milyen automatizmusaink vannak, és hatékonyan változtatni rajtuk, ha akarunk. 

Részvételi díj150000 Ft
mely  tartalmazza a tanfolyamhoz tartozó munkafüzetet és a ThetaHealing® című könyvet magyar nyelven.
ISMÉTLŐKNEK:  a teljes ár 50%-a

Jelentkezés:A tanfolyami jelentkezés 25000 Ft előleg befizetésével válik érvényessé, amely lemondás esetén sem visszatérítendő. A teljes összeget legkésőbb a tanfolyam kezdete előtt két héttel kell befizetni.

JELENTKEZEM

A ThetaHealing® technikával megtanulunk minél jobban kapcsolódni a teremtő energiánkhoz, a feltétel nélküli szeretethez, vagy a jobb agyféltekés érzékeléshez. Gyakorlatilag folyamatosan kapcsolatban vagyunk mindenféle energiatartománnyal, a technika gyakorlásával a figyelmünket tanuljuk egyre inkább azokban a tartományokban tartani, ami a számunkra legjobb, ezáltal pedig az életünk, környezetünk is átalakul pozitív irányba.

Mindezzel egyre inkább képesek leszünk megteremteni az életünkben, amit szeretnénk. Tágítani a komfortzónánkat bármilyen irányba a testi, lelki, anyagi jól(l)ét felé.

JELENTKEZEM

A ThetaHealing® szemináriumok anyaga egységes az egész világon. A szemináriumokat a ThetaHealing Institute of  Knowledge  (ThInK) által képzett instruktorok tartják, ennek megfelelően a résztvevők is az egész világon egységes tanúsítványt kapnak. A tanúsítvánnyal rendelkezők használhatják “ThetaHealing konzulens” megnevezést, a ThInK engedélyével. A fentiek miatt az egyes szemináriumok minimális ára is központilag meghatározott, de minden instruktor adhat ösztöndíjatsaját belátása szerint.