Mentorprogramok

Mit tartalmaz a program?

4-6-8 órás ThetaHealing®  egyéni konzultációs folyamatot, amelyben heti, vagy kétheti rendszerességgel találkozunk.
Online vagy személyesen

Mikor valók Neked ezek a programok?

Ha elkötelezted magad a változtatás iránt és intenzíven szeretnél haladni

Mire számíthatsz a programban:

Az első alkalommal meghatározzuk azokat a területeket, ahol változást szeretnél elérni, megtervezzük a haladást és végigmegyünk az általad tervezett úton. Mindig Te fogod meghatározni, hogy számodra mi a fontos, mivel szeretnél dolgozni és hol szeretnél legelőször változásokat tapasztalni. A különböző életterületeken megélt élmények gyakran összefüggnek, azonos, vagy közeli a gyökerük, így számíthatsz rá, hogy bármivel is dolgozunk, annak a többi életterületeden is eredménye mutatkozik majd, hiszen a ThetaHealingben a munkánk során a viselkedésmintákat, a gondolkodásodat, a tanult automatizmusaidat változtatjuk meg, és a megváltozott önmagaddal leszel jelen a jövőben minden életterületeden.

A folyamat során igyekszem elősegíteni azt is, hogy minél jobban tudatosuljanak mindazok a pozitív változások, amelyeket már elértél.

Választható csomagok:

Mentorprogram típusa A program időkerete Díja egyben Részletekben fizetve
MiniMentor (4 óra) 2 hónap 120 000 Ft 65000 Ft/hó
MediumMentor (6 óra) 3 hónap 160 000 Ft 60000 Ft/hó
MamutMentor (8 óra) 4 hónap 200 000 Ft 55000 Ft/hó

Jelentkezés

A konzultációs csomagot abban az esetben is ajánlom, amikor egy témához kapcsolódnak többen. Pl. egy nagy változás bekövetkezte egy családban, ami minden családtagot érint. Ebben az esetben a közös téma mentén mindenkinek az egyéni élményét van lehetőségünk átdolgozni.

ThetaHealing Egyéni konzultáció