ThetaHealing egyéni konzultáció

Milyen témában alkalmazható a módszer?
Bármilyen. Testi, lelki problémák, betegségek, vagy célkitűzés, döntés-előkészítés. Múltbéli traumák, párkapcsolati nehézségek, gyászfeldolgozás, munkahelyi konfliktusok, egzisztenciális nehézségek. Időhiány, pénzproblémák. Stb. Minden esetben ugyanúgy dolgozunk.

Mire számíthatsz egy ilyen konzultáción?
A konzultációban beszélgetünk a problémáról, amivel érkeztél. Felderítjük, hogy mely tudatalatti programok alapján kerülsz ebbe a helyzetbe (ami lehet betegség is, de párkapcsolati nehézség, munkahelyi konfliktus, döntési nehézségek, vagy egyszerűen rossz közérzet, stb.). Mindezt azzal a sebességgel, ahogy az számodra biztonságos és kényelmes. Alkalmazzuk az izomtesztelést, gyakoroljuk, hogy egyértelműen érzékeld a tudatalatti válaszaidat és tapasztalhasd a saját változásaidat. Minden esetben megkeressük és tudatosítjuk,  hogy számodra mi a nyeresége a helyzetnek, ami segít fordítani az adott állapothoz fűződő viszonyodon. A végeredmény, hogy megtanulod, meglátod, mire akart tanítani, mit mutatott a problémád és ezt tudatosítva már nincs rá tovább szükség. Akár betegségről, akár lelki problémáról, vagy döntés-előkészítésről van szó, mindegyiknél ugyanúgy dolgozunk. Egy alkalom általában kerek egész. A vége megnyugvás, megkönnyebbülés hiányérzet nélkül. A végén újra teszteljük a beazonosított programokat izomteszttel, ezzel megerősítve a változások tudatosítását. A konzultáción elhangzottak csak Rád tartoznak, részemről teljes diszkrécióra számíthatsz. Ahhoz, hogy sikeresen konzultáljunk bármely témában, nekem igazából nincs szükségem arra, hogy ismerjem a történetedet, anélkül is tudunk dolgozni.

Fontos-e, hogy értsd, hogy mit csinálunk? 
Nem. Elég, ha akarod és megengeded a változást.

Fontos-e, hogy elhidd, hogy működik a módszer? 
Igazából nem kell hinni, elég, ha megengeded a változást.

Kell-e több alkalom?
Ez témától függ. Nem feltétlen. Minden konzultáció kerek egész. A ThetaHealing technikával nagyon gyors változásokat lehet produkálni, hogy milyen ütemben érkezik meg mindaz, amit megváltoztattunk már a kliensen múlik. Nem mindenkinek jó, ha azonnal megváltozik körülötte minden. Mindig azt kérjük, hogy a kliens számára kényelmes, kellemes ritmusban jöjjenek a változások.

Mennyi ideig tart egy konzultáció? 
Általában 1-1,5, ritkán 2 óra, vagy amennyinek szeretnéd

A konzultáció díja: 20000Ft/óra

Fontos:
Késés esetén az óradíjat a megbeszélt időponttól kezdődően számítom. Kérlek, ha személyesen találkozunk, akkor a megbeszélt időpont előtt legalább 5-10 perccel megérkezni, ha pedig telefonálunk, vagy skypolunk, akkor ugyanígy “elkészíteni magadat” a konzultációhoz. Telefonos konzultáció esetén az EU díjzónában én vállalom a hívás költségét.

Jelentkezés konzultációra, időpontegyeztetés 

Mentorprogram