ThetaHealing egyéni konzultáció

Különleges Ajánlat a Magabiztos Thetás Csoport tagjai számára: Október hónapban 20% kedvezmény az Egyéni konzultáció díjából és a befizetett tagdíjadat is jóváírom!

Milyen témában alkalmazható a módszer?
Bármilyen. Minden esetben ugyanúgy dolgozunk.

Mire számíthatsz egy ilyen konzultáción?
A konzultációban beszélgetünk arról, hogy mit szeretnél elérni, min szeretnél változtatni és a ThetaHealing technika segítségével energetikailag létrehozzuk az az állapotot, amiben létrejön, amit szeretnél.

Fontos-e, hogy értsd, hogy mit csinálunk? 
Nem. Elég, ha akarod és megengeded a változást.

Fontos-e, hogy elhidd, hogy működik a módszer? 
Minél inkább hiszed, annál inkább működik, de kezdetnek az is elég, ha megengeded a változást.

Hány alkalomra van szükség?
Ez témától függ. Alapvetően addig kell egy témával dolgozni, amíg el nem érjük a célt. Minél egyértelműbb a cél, annál inkább kiderül az is, hogy kell-e még dolgozni az elérésén. A thetahealing bármilyen más módszerrel összeegyeztethető, úgyhogy amikor haladsz a céljaid felé, Neked kell tudnod, hogy Neked mi működik leginkább és melyet/melyeket választod.

Mennyi ideig tart egy konzultáció? 
Általában 1-1,5 óra, vagy amennyinek szeretnéd

A konzultáció díja: 19900Ft/óra

Fontos:
Késés esetén az óradíjat a megbeszélt időponttól kezdődően számítom. Kérlek, ha személyesen találkozunk, akkor a megbeszélt időpont előtt legalább 5-10 perccel megérkezni, ha pedig telefonálunk, vagy skypolunk, akkor ugyanígy “elkészíteni magadat” a konzultációhoz. Telefonos konzultáció esetén az EU díjzónában én vállalom a hívás költségét.

Jelentkezés konzultációra, időpontegyeztetés 

Mini-Mentorprogram

Mentorprogram