Anyalélek – ThetaHealing egyéni konzultáció

Te is észrevetted már, hogy sokkal hatékonyabban haladsz a dolgaiddal, ha át tudod beszélni valakivel, aki értő figyelemmel van Veled?
 
Ismered azt ajelenséget, hogy sokszor önmagadat hallva jössz rá a megoldásokra, anélkül, hogy a másik bármit is szólna, de mégis más egy másik ember jelenlétében beszélni, mint magadban rágódni a dolgokon?
 
Észrevetted, hogy ezt a fajta értő figyelmet leggyakrabban nem a közeli hozzátartozóinktól tudjuk megkapni, sokkal inkább olyanoktól, akik külső, semleges szemmel/füllel tudnak ránézni, hallgatni a témáinkra?
 
Volt már részed abban, amikor néhány segítő kérdés egyszerűen sínre tesz, és rájössz, mit kell tenned?
 
Meggyőződésem, hogy minden ember a saját életének a legjobb szakértője, viszont még sokan nem rendelkeznek azokkal az eszközökkel, amelyek segítenek az önhibáztatás, neheztelés, kétségbeesés, tehetetlenségből, tanácstalanságból kitalálni.
 
Erre vállalkozom az egyéni konzultációimban és a Mentorprogramommal, ha úgy érzed, hogy jól jönne Neked is egy biztos pont, ahonnan megértésre, támogatásra számíthatsz, amihez nyúlhatsz bármikor, amikor olyan téma áll elő az életedben, amivel úgy érzed nem tudsz egyedül megbirkózni.
 
Mire számíthatsz egy ilyen konzultáción?
Meghallgatlak, visszajelzek arról, hogy mit hallottam Tőled, segítek tisztábban látni a helyzetedben, majd a ThetaHealing technika segítségével, rögtön el is kezdjük “megírni” az új valóságodat, amelyet tapasztalni szeretnél az életedben
 
Hogy engem mi segít mindebben?
Erőszakmentes/együttműködő kommunikáció
Kapcsolódó nevelés eszközei (meghallgatás)
Fókuszált jelenlétem a beszélgetésünkben

Milyen témában érdemes hozzám fordulnod?
Bármilyen. Testi, lelki problémák, családi konfliktusok, betegségek, vagy célkitűzés, döntés-előkészítés. Múltbéli traumák, párkapcsolati nehézségek, gyászfeldolgozás, munkahelyi konfliktusok, egzisztenciális nehézségek. Időhiány, pénzproblémák. Stb. Minden esetben ugyanúgy dolgozunk.

Mennyi ideig tart egy konzultáció? 
Leggyakrabban 1-1,5  óra, vagy amennyinek szeretnéd

Hány alkalommal kell jönni?
Ez teljesen témafüggő. Előfordulhat, hogy amivel jöttél megoldódik egy konzultáció után, komplexebb témáknál pedig valószínű, hogy több alkalom szükséges. Nagyon sok múlik a rajtad is, hogy mennyire engeded be a változásokat. Gyakran a “változás megengedése” témára egy egész alkalmat érdemes szánni.

A konzultáció díja: 20000Ft/óra

A konzultáció módja: A konzultásió személyesen Sárváron, vagy Budapesten, vagy videóhívással (skype, messenger) és telefonon is lehetséges. Ha telefonálunk, az EU díjzónában a telefonhívás díját én vállalom.

Fontos:
Késés esetén az óradíjat a megbeszélt időponttól kezdődően számítom. Kérlek, ha személyesen találkozunk, akkor a megbeszélt időpont előtt legalább 5-10 perccel megérkezni, ha pedig telefonálunk, vagy skypolunk, akkor ugyanígy “elkészíteni magadat” a konzultációhoz.

Jelentkezés 

Anyalélek Mentorprogram
Anyalélek Mini Mentorprogram