Szeretettel köszöntelek az Anyalélek oldalon!

Dénes Margit vagyok, nő, anya, erdő- és önismereti tréner. Az itt található informácókkal az elsősorban az édesanyák életéhez szeretnék hozzájárulni. Abban szeretném segíteni őket, hogy önmagukra találhassanak és képesek legyenek gyerekeiket hozzásegíteni ugyanehhez. Bővebben itt olvashatsz rólam.

Meggyőződésem, hogy ha mi, nők, anyák jól vagyunk, az óriási szolgálatot tesz elsősorban a szűkebb környezetünk, tehát a gyermekeink és családunk, hosszútávon pedig az egész társadalom javára.

Az életem egyre jobbá alakulásához a ThetaHealing® technika segített a legtöbbet, amelyet szeretnék minél szélesebb körben megmutatni mindazoknak, akik úgy érzik van mit rendbe tenni az életükben. Egy rendkívül egyszerűen használható, mindenki számára elérhető technikáról van szó, amelyet önmagunk és mások segítésére is tudunk használni. Lehetővé teszi, hogy minél inkább megértsük önmagunkat, tudatalatti működésünket, és azt hatékonyan meg is tudjuk változtatni. Programjaim nagy részében ezt a technikát alkalmazom. A tapasztalati tanulás oldaláról közelítenek élménypedagógiai és táncmeditációs és erdei önismereti programjaim, amelyekben pedig a saját élményen, fizikai tapasztaláson van a hangsúly, ilyen módon kiegészítve a ThetaHealing-ben megszokott gondolatokkal, fókuszált figyelemmel való munkát.

Ha Anyaként keresed a megoldást a gondjaitokra, gyermeked, vagy saját betegségeidre, párkapcsolati problémákra, vagy egyszerűen csak keresed a helyed a világban, Egyéni konzultációk, tematikus  Workshopok,  Önismereti programok vagy ThetaHealing® tanfolyamok keretében tudlak segíteni.