ThetaHealing® Alap DNS Tanfolyam

Tartalom:
A 3 napos Alap tanfolyamon elsajátíthatsz mindent, ami a ThetaHealing® technikával kapcsolatos alapismeret. Képessé válsz alkalmazni saját magadon és másokon.

Kedvezményes előjelentkezés a 2019. évi tanfolyamokra!

Időpontok és helyszínek 2019-ben:

2019. május 22-24. (Előjelentkezés!)
minden nap 9.00-16.00 óráig
Medi-Hol Boldogságműhely, Sárvár Árpád u. 17.

2019. május 31-június 2. (Előjelentkezés!)
minden nap 9.00-16.00 óráig
Budapest Budakeszi út 91.

Részvételi díj140000 Ft (400$+deposit)
mely tartalmazza a tanfolyamhoz tartozó munkafüzetet és a ThetaHealing® című könyvet magyar nyelven, füzetet, terembérletet, valamint a délelőtti, délutáni kávészüneteket. 
ISMÉTLŐKNEK:  a teljes ár 50%-a

Jelentkezés: a denesmargit@gmail.com e-mail címen.
A tanfolyami jelentkezés 25000 Ft előleg befizetésével válik érvényessé, amely lemondás esetén sem visszatérítendő. A teljes összeget a tanfolyam kezdetéig kell befizetni 
Jelentkezési határidő:
a sárvári tanfolyam esetén: 2019. május 17.
a budapesti tanfolyam esetén: 2019. május 24.

Kedvezményes előjelentkezés a 2019. évi tanfolyamokra!

Bővebb tartalom:

A tanfolyamon megismerkedünk a ThetaHealing® elméleti történetével, elméleti hátterével, majd gyakorlunk is, alkalmazzuk és gyakoroljuk rögtön mindazt egymáson és magunkon, ami egy konzultációhoz szükséges.

Megtanuljuk és gyakoroljuk a theta-állapot eléréséhez használatos meditációt, új nézőpontokkal gazdagodunk az életünk, saját magunk működését illetően. Tágítjuk az érzékelésünket és máris alkalmazzuk a módszert egymáson.

Megtanulunk és gyakorolunk “ásni”, ami a ThetaHealing® technika egyik legfontosabb eszköze, és máris felderítünk, beazonosítunk és lecserélünk tudatalatti gondolatokat, melyek már nem segítik az életünket.

Megismerkedünk az izomteszteléssel, gyakoroljuk.

A képzés végére sokkal inkább képesek leszünk tudatosan irányítani a mindennapjainkat, illetve észrevenni, hogy milyen automatizmusaink vannak, és hatékonyan változtatni rajtuk, ha akarunk.

Tematika:
Vianna és a ThetaHealing® története
Elméleti alapok
Kapcsolódás a feltétel nélküli szeretethez/teremtő energiához
Theta állapot tudatos elérése, megtartása
Intuitív leolvasás – elmélet, gyakorlat
A test elektromágneses mezeje
Energiatesztelés
Tudatalatti programjaink
Programozás 4 szinten
Érzelmek teremtése
Ásás – elmélet, gyakorlat
Gyakorlat érzelmeink, gondolataink megváltoztatására
Csoportos gyógyítás
Energetikai kötések feloldása gyakorlat
Lélektöredékek visszahívása gyakorlat
A létezés síkjai
Beszélgetés őrangyalokkal gyakorlat
Azonnali gyógyulás
Teremtés gyakorlat
Jövőleolvasás gyakorlat
Fiatalság és életerő kromoszómák aktiválása
Betegségek kialakulása
Állatok gyógyítása

A ThetaHealing® technikával megtanulunk minél jobban kapcsolódni a teremtő energiánkhoz, a feltétel nélküli szeretethez, vagy a jobb agyféltekés érzékeléshez.Gyakorlatilag folyamatosan kapcsolatban vagyunk mindenféle energiatartománnyal, a technika gyakorlásával a figyelmünket tanuljuk egyre inkább azokban a tartományokban tartani, ami a számunkra legjobb, ezáltal pedig az életünk, környezetünk is átalakul pozitív irányba.

Mindezzel egyre inkább képesek leszünk megteremteni az életünkben, amit szeretnénk. Tágítani a komfortzónánkat bármilyen irányba a testi, lelki, anyagi jól(l)ét felé.

A ThetaHealing® tanfolyamok tananyaga egységes az egész világon, a tanfolyamokat a ThetaHealing Institute of  Knowledge  (ThInK) által képzett tanárok tartják, ennek megfelelően a tanfolyamot végzettek is az egész világon egységes oklevelet kapnak. A tanfolyamot végzettek konzulensként tevékenykedhetnek, a ThInK elismerésével. A fentiek miatt az egyes tanfolyamok minimális ára is központilag meghatározott, de minden tanár adhat ösztöndíjat saját belátása szerint.