Gyermekbetegség – Szülőlélek Gyógyítás Workshop

A workshop tartalma:
A gyerekek legjellemzőbb agyhulláma 2-7 éves koruk között a theta agyhullám, amit a tudatalatti kapujának is szoktunk hívni. Ennél korábban – a magzati időszakban és a babakorban – pedig a még nyitottabb, delta agyhullám állapotában vannak leggyakrabban. Ezek az állapotok segítik a gyerekeinket a gyors alkalmazkodásban, az óriási információ-felvevésben már a fogantatásuktól kezdően. Az anyaméhben kezdődik az alkalmazkodás a környezethez, a tanulás a külvilágról. Minden információt begyűjtenek és tudássá válik bennük, ami éri őket a mindennapokban, beleértve a körülöttük levő felnőttek viselkedésmintáit, hangulatát, érzéseit és reakcióit. Mivel legtöbb időt a szüleikkel, nagyszüleikkel töltik ebben az időszakban, leginkább az ő mintáikat veszik át, de bárki nagy hatással van rájuk ebben az időszakban, akivel sok időt töltenek. Ebből a nyitottságból adódóan gyakran rajtuk keresztül mutatkozik meg számunkra egy-egy megoldandó téma, amivel valójában nekünk, szülőknek van dolgunk. A tünetek gyakran érthetetlen viselkedés, fejlődési nehézségek, betegségek formájában mutatkoznak meg.

Szinte már közhely, pedig fontos alapvetés, hogy minél kiegyensúlyozottabb felnőttként tudunk jelen lenni a gyermekeink életében, annál egyészségesebbek, kiegyensúlyozottabbak és boldogok lesznek ők is. Mindezt megvalósítani azonban nem mindig könnyű. A szülővé válás, a gyermeknevelés egyébként is a folyamatos változásról szól, ami ha még kiegészül egyéb váratlan eseményekkel, akkor könnyen elveszíthetjük a fonalat a jóllétünk fenntartásában. A jó hír, hogy ebben a korai időszakban ugyanabból a közelségből adódóan, még nagyon könnyen lehet a kialakult negatív mintákat pozitívra formálni, amivel akár a fizikai betegségek is szépen megszüntethetőek. Tehát, ha másként kezdünk gondolkozni, viselkedni és reagálni a mindennapokban, azt is pillanatok alatt eltanulják a gyermekeink is.

Visszajelzés korábbi workshopokról

Mire számíthatsz a Workshopon?

A workshopon átbeszéljük, hogy hogy alakul ki egy betegség egy gondolatból és hogy lehet ugyanazt visszafejteni, egészséggé tenni.
Melyek a betegségekkel kapcsolatos tipikus hitrendszerek – tudatalatti gondolatminták – amelyeket működtetünk, és hogy tudunk kiszállni belőlük.

Megbeszéljük, hogy a fentiek alapján a saját életünkben milyen minták vannak jelen a gyermekeink betegsége esetén. Azzal, ami feljön dolgozunk rögtön a ThetaHealing módszerével. Beazonosítjuk, és a korlátozó tudatalatti mintákat felülírjuk segítő, támogató verziókra. Vizualizációs gyakorlat keretében gyógyítjuk a gyermekeinket és magunkat a fogantatásuktól kezdődően mostanáig és tovább.

Várható eredmények:
Mindezek következtében várhatóak azonnali pozitív változások az életetetekben. Jobban fogod érteni önmagad és a gyermeked és a későbbiekben is könnyebben túl lesztek egy-egy betegségen, mert jobban fogod tudni, hogy mit kezdj vele.

Kiknek ajánlom:
Mindazoknak, akik érintettnek érzik magukat a fenti témák bármelyikében, köztük nagyobb gyerekek szüleinek is

Előképzettség: Előképzettség nem szükséges

Részvételi díj: 15000 Ft  helyett most: 1500 Ft regisztrációs díjjal

Következő alkalmak:

Időpont: 2019. január 23. 9.00-16.00 óráig 1 óra ebédszünettel
Helyszín:  Medi-Hol Boldogságműhely (9600 Sárvár, Árpád u. 17.)
Legalább 6 résztvevő esetén lesz megtartva

Időpont: 2019. február 10. 9.00-16.00 óráig 1 óra ebédszünettel
Helyszín: 1021 Budapest Budakeszi út 91.

Időpont: 2019. február 28. 9.00-16.00 óráig 1 óra ebédszünettel 
Helyszín:  Kaposvár
Legalább 6 résztvevő esetén lesz megtartva

KISBABÁS alkalom:

Időpont: 2019. március  11. 9.00-16.00 óráig 1 óra ebédszünettel 
Helyszín:  Lélekszíntér Központ , XIII. Budapest, Balzac u. 39. félemelet 2. 5 kapucsengő

Részvételi díj: 4500 Ft

JELENTKEZÉS