Az anyaság áldozattal jár… és ha lehetne, hogy mégsem?

Tudatalatti gondolataink az anyaságról

Volt már valaha olyan gondolatod, hogy „bár ne lenne a gyerekem, akkor szabad lehetnék újra” ? Halványan… aztán elhessegetted, megbeszélted magaddal, hogy nem lehetsz ilyen szívtelen, hogy ezt gondolod… meg különben is, ha ő nem lenne, mennyi mindentől elestél volna már az életben… a sok szeretet, amit ad.. az együtt töltött vidám percek.

..és, ha megengednéd magadnak, hogy kimond? Hogy sok, hogy terhes, hogy el tudnál képzelni némi egyedüllétet… hogy jó az is, amikor nincs velem a gyermekem.. és ha mindezt lehetne bűntudat nélkül?

Igen, ez egy tipikus hitrendszer… azért rendszer, mert összefüggnek, és sok gondolat együtt, amit egy összefüggő programként fut a tudatalattiban. Ki tudja honnan, anyámtól, nagyanyámtól, vagy valamilyen saját élményből… teljesen mindegy. „Az anyaság áldozatokkal jár”, „Fel kell áldoznom a szabadságomat az anyaságért”, „a jó anya áldozat”, a „jó anya mártír”, „ahhoz, hogy anya legyek, fel kell adnom önmagamat’” … és variációik.

Elengedhetjük? Ezt kérdezi a ThetaHealing® konzulens.

Ha akarod, máris elengedődhet, csak mondj igent.

A ThetaHealing® technikában a konzulens és általa a kliens is a theta agyhullámok rezgésszintjére kerül, ami közvetlen kapcsolatot jelent a tudatalattival, ami az automatizmusaink tárolója. Ezt követően a beazonosított programokat, hitrendszereket egyszerűen lecseréljük, tudatosítjuk, hogy a számunkra negatívak elengedődtek, és újakat „töltünk le” a helyükre, amelyek segítik a kliens életét tovább, anélkül, hogy azokat a problémákat, amivel jött újra kellene élnie valaha.

A fenti esetben például, hogy milyen érzés, és hogy lehetséges és biztonságos egyidőben szabadnak és anyának lenni, hogy lehetséges és biztonságos az anyaságot megélni, vállalni, anélkül, hogy ezért bármit fel kellene áldozni, bármit el kellene veszíteni. Hogy lehetséges és biztonságos jó anyának lenni, az áldozat szerep vállalása nélkül is.

Sosem történik semmi a kliens hozzájárulása nélkül, nem arról van szó, hogy a konzulens a kliens gondolatait akarata ellenére átprogramozza. Csak az, és csak akkor változik, amit ő megenged és jóváhagy.

A ThetaHealing® technikában a tudatalatti programok felderítésének módja az „ásás”. Ilyenkor egy beszélgetés közepette megkeressük, hogy annak a problémának, amivel a kliens érkezett, mi lehet a mélyén, melyek azok a tudatalatti gondolati és érzelmi minták, amit az adott témában működnek. Ha ez megvan, utána jöhet mindezek megváltoztatása korlátozóból támogatóvá. A konzultáció végét az jelenti, hogy ha újra elővesszük a kiinduló szituációt, vagy problémát, és a kliens már nem is érzi annak, sőt.

Mindezek után pedig jönnek a pozitív változások az életében, nincs más lehetőség.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.