Szeretettel köszöntelek az Anyalélek oldalon!

Dénes MargitDénes Margit vagyok,  nő, anya, tervező, szervező, változás-menedzser, önismereti tréner. Sokféle végzettségem van, de egyik sem adja vissza teljesen, hogy mit tudok. Mostanra egyre kerekebb egésszé forrt mindaz, amit valaha tanultam és gyakoroltam és ezzel szeretnék leginkább a szülők, anyák életéhez hozzájárulni. Bővebben itt olvashatsz rólam.

Tevékenységemmel, egyéni és csoportos programjaimmal,  előadásaimmal és írásaimmal az édesanyákat szeretném elsősorban segíteni, mert meggyőződésem, hogy ha mi, nők, anyák jól vagyunk, az óriási szolgálatot tesz elsősorban a szűkebb környezetünk, tehát a gyermekeink és családunk, hosszútávon pedig az egész társadalom javára.

Az életem egyre jobbá alakulásához a ThetaHealing® technika segített a legtöbbet, amelyet szeretnék minél szélesebb körben megmutatni mindazoknak, akik úgy érzik van mit rendbe tenni az életükben. Egy rendkívül egyszerűen használható, mindenki számára elérhető technikáról van szó, amelyet önmagunk és mások segítésére is tudunk használni. Lehetővé teszi, hogy minél inkább megértsük önmagunkat, tudatalatti működésünket, és azt hatékonyan meg is tudjuk változtatni. Programjaim nagy részében ezt a technikát alkalmazom. A tapasztalati tanulás oldaláról közelítenek élménypedagógiai és táncmeditációs önismereti programjaim, amelyekben pedig a saját élményen, a testmunkán van a hangsúly, ilyen módon kiegészítva a ThetaHealing-ben megszokott gondolatokkal, fókuszált figyelemmel való munkát.

Ha Anyaként keresed a megoldást a gondjaitokra, gyermeked, vagy saját betegségeidre, párkapcsolati problémákra, vagy egyszerűen csak keresed a helyed a világban, Egyéni konzultációk, tematikus Anyalélek Gyógyító Workshopok,  Önismereti programok vagy ThetaHealing® tanfolyamok keretében tudlak segíteni.